45 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
4-6
Μερίδα/ες
3
Βαθμός Δυσκολίας
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Σοτάρετε τα πράσα για περίπου 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε όλα τα λαχανικά.
Καλύψτε με νερό, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, αφήστε να πάρει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για 30-45 λεπτά. Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ χειρός για να πολτοποιήσετε τη σούπα.
Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα φύλλο δάφνης ή/και λίγο θυμάρι.