15 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
4-5
Μερίδα/ες
2
Βαθμός Δυσκολίας
Κόβουμε τo καρπούζι σε φέτες 4 εκατοστών και μετά σε μπαστουνάκια. Το μαρινάρουμε με τη σκόνη μάραθου και το ξύσμα από το lime για περίπου μία ώρα. Χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ στο μπλέντερ και προσθέτουμε σταδιακά το σπορέλαιο. Τσεκάρουμε αν χρειάζεται περισσότερο αλάτι. Σερβίρουμε το κομμένο καρπούζι με το ανθότυρο, και αυτό κομμένο σε μπαστουνάκια, και γύρω-γύρω γαρνίρουμε με γλιστρίδα και φύλλα από ρόκα