Για παραγγελίες άνω των 29€δωρεάν μεταφορικά έως 5kg

0ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
€0,00
x

Το καλάθι μου

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00Τηλ. Επικοινωνίας: 2231 053 038

0
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2231 053 038
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ

Σαλάτα με την καρδιά του καρπουζιού

Σαλάτα με την καρδιά του καρπουζιού

15 λεπτά

Χρόνος Εκτέλεσης

4-5

Μερίδα/ες

2

Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά

  • Η καρδιά ενός καρπουζιού
  • Λίγη σκόνη μαραθόσπορου
  • Μια πρέζα άνθος αλατιού
  • Ξύσμα από ένα lime
  • 1/2 κιλό ανθότυρο

    Για τη βινεγκρέτ
  • Ένα ματσάκι μάραθο
  • 2 κ.σ. μέλι ανθέων
  • 30 ml λευκό βαλσαμικό
  • Λίγο ηλιέλαιο
  • Αλάτι  
  • Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε τo καρπούζι σε φέτες 4 εκατοστών και μετά σε μπαστουνάκια. Το μαρινάρουμε με τη σκόνη μάραθου και το ξύσμα από το lime για περίπου μία ώρα. Χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ στο μπλέντερ και προσθέτουμε σταδιακά το σπορέλαιο. Τσεκάρουμε αν χρειάζεται περισσότερο αλάτι. Σερβίρουμε το κομμένο καρπούζι με το ανθότυρο, και αυτό κομμένο σε μπαστουνάκια, και γύρω-γύρω γαρνίρουμε με γλιστρίδα και φύλλα από ρόκα