30 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
4-5
Μερίδα/ες
2
Βαθμός Δυσκολίας
Βράζούμε το κους κους με νερό και εναν κύβο λαχανικών για 15 με 20’ σουρώνουμε και το κρυώνουμε
Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες και το τσιγάρο ζούμε μέχρι να πάρει χρωμα σβήνουμε με κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ αλατοπιπρωνουμε
Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια και ψιλοκοβουμε και τα υπόλοιπα υλικά τα αναμειγνύουμε με το κους κους προσθέτουμε και το κοτόπουλο και προεραιτικα sweet chili sauce