60 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
4-6
Μερίδα/ες
3
Βαθμός Δυσκολίας
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και αφού ανακατέψουμε ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε μια αφράτη ζύμη. Πλάθουμε μικρά οβάλ πατατοπιτάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα πινέλο περνάμε όλη τους την επιφάνεια με αυγό το οποίο έχουμε προηγουμένως χτυπήσει καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Κολοκυθοπιτάκια με σταφίδες