Για παραγγελίες άνω των 29€δωρεάν μεταφορικά έως 5kg

0ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
€0,00
x

Το καλάθι μου

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00Τηλ. Επικοινωνίας: 2231 053 038

0
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2231 053 038
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ

Soft cookies ανανά - καρύδα & βρώμη

Soft cookies ανανά - καρύδα & βρώμη

60 λεπτά

Χρόνος Εκτέλεσης

4-6

Μερίδα/ες

3

Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά

 

  • 100 γρ νιφάδες βρώμης
  • 90 γρ αλεύρι ολικής (έβαλα για όλες τις χρήσεις)
  • 1 1/2 κ.γλ. baking powder
  • 1/2 κ.γλ. κανέλα
  • ελάχιστο αλάτι
  • 28 γρ λάδι καρύδας (αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε βούτυρο το οποίο όμως θα λιώσετε)
  • 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.γλ. απόσταγμα βανίλιας (έβαλα κονιάκ)
  • 120 ml σιρόπι Αγαύης (έβαλα 50 ml σιρόπι Αγαύης και 50 ml πετιμέζι)
  • 10 γρ τριμμένη καρύδα
  • 30 γρ αποξηραμένο ανανά ψιλοκομμένο (έβαλα κονσέρβας τον οποίο στράγγισα πολύ καλά)

 

  • Εκτέλεση Συνταγής

 

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τις νιφάδες βρώμης που έχουμε αλέσει ελαφρώς στο multi, το αλεύρι, το baking powder, την κανέλα και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.

  • Σε άλλο μπολ βάζουμε το λάδι καρύδας, το αυγό, την βανίλια, και το σιρόπι αγαύης. Χτυπάμε να ενωθούν καλά.

  • Προσθέτουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε τόσο όσο χρειάζεται για να ενσωματωθούν.

  • Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα και τον ψιλοκομμένο ανανά. Ανακατευούμε ελαφρώς να ενσωματωθούν και αυτά. Σκεπάζουμε καλά με μεμβράνη φαγητού και αφήνουμε να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 1,5 ώρα

  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και με ένα κουτάλι φτιάχνουμε κουλουράκια τα οποία πατάμε με ένα πιρούνι από πάνω για να πλατύνουν λιγάκι. Δεν απλώνουν οπότε μπορείτε να τα βάλετε κοντά κοντά

  • Ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και μαζεύουμε σε βάζω που κλείνει αεροστεγώς.