35 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
6
Μερίδα/ες
2
Βαθμός Δυσκολίας
Λιώνουμε σε ένα μπρίκι το λάδι καρύδας, προσθέτουμε το κακάο , το μέλι, τη βανίλλια και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και ξαναβάζουμε το μπρίκι σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να ρευστοποιηθούν και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Το μίγμα μας πρέπει να είναι τόσο λεπτόρευστο Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μίγμα σε φορμάκια σιλικόνης και τοποθετούμε στο ψυγείο. Όταν παγώσουν και σκληρύνουν , ξεφορμάρουμε και τοποθετούμε σε μπολάκι! Μπορείτε να παίξετε αρκετά με αυτή τη συνταγή και να προσθέσετε εσείς και εξτρά υλικά! Τα έχουμε δοκιμάσει και με ολόκληρο φουντούκι, με βούτυρο αιγοπρόβειο και με βούτυρο αγελαδινό !