10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
2
Μερίδα/ες
2
Βαθμός Δυσκολίας
Ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά, μέχρι και το τζίντζερ, σε ένα μπωλ.
Ζεσταίνετε, σε μέτρια φωτιά, το βούτυρο ή το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι και φροντίζετε να απλωθεί καλά σε όλο την επιφάνεια του τηγανιού.
Ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι και την ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα από την μια μεριά και να σταθεροποιηθεί.
Γυρίζετε την τηγανίτα για να ψηθεί κι από την άλλη μεριά (χρησιμοποιήστε ένα πιάτο για να την γυρίσετε, είναι πολύ εύκολο έτσι).
Μόλις ψηθεί σερβίρετε σε πιάτο, περιχύστε τη με το μέλι, πασπαλίστε τη με τα καρύδια και συνοδέψτε τη με φρούτο της αρεσκείας σας.