Για παραγγελίες άνω των 15€δωρεάν μεταφορικά έως 5kg

0ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
€0,00
x

Το καλάθι μου

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00Τηλ. Επικοινωνίας: 2231 053 038

0
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2231 053 038
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ

Πάβλοβα

Πάβλοβα

50 λεπτά

Χρόνος Εκτέλεσης

4-6

Μερίδα/ες

2

Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά

 

  • 2 δίσκους μαρέγκας (διαμέτρου 28 εκ η κάθε μία)
  • 750 ml κρέμα γάλακτος
  • 2,5 κσ εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κσ ζάχαρη κρυσταλλική
  • Φλοιό ½ λεμονιού (ακέρωτο)
  • ½ κιλό φράουλες
  • 1 πακέτο βατόμουρα
  • 1 πακέτο κόκκινα μούρα
  • 1 πακέτο μύρτιλα
  • 50 γρ ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρδισμένα
  • 50 γρ σταγόνες σοκολάτας υγεία

 

  • Εκτέλεση Συνταγής
  1. Παραγγέλνω από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς τις μαρέγκες.
  2. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί προσέχοντας να γίνει αφράτη και να μην σφίξει πολύ. Την χτυπάω σε 2-3 δόσεις καθώς αποκτά πολύ όγκο, προσθέτοντας τμηματικά την βανίλια και την ζάχαρη.
  3. Καβουρδίζω σε χαμηλή θερμοκρασία (3/9) τ’ ασπρισμένα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν τραγανά αφού τα κόψω πρώτα σε μικρότερα κομμάτια. Τα κρατάω στην άκρη μέχρι να τα χρειαστώ.
  4. Συναρμολογώ την Πάβλοβα μέχρι 4-5 ώρες προτού την σερβίρω ώστε να μην νοτίσει. Τοποθετώ την πρώτη μαρέγκα κι απλώνω την μισή σαντιγί. Κατόπιν πασπαλίζω την σαντιγί με τον μισό φλοιό λεμονιού και στρώνω τα μισά φρούτα. Τα φρούτα θα τα βρω θερμοκηπίου ολόχρονα ή ακόμα καλύτερα, της εποχής την άνοιξη. Απλώνω τα μισά αμύγδαλα και τέλος τις μισές σταγόνες σοκολάτας. Επαναλαμβάνω το ίδιο με την δεύτερη μαρέγκα. Διατηρώ την Πάβλοβα στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρω. Καλή απόλαυση!