Για παραγγελίες άνω των 19€δωρεάν μεταφορικά έως 5kg

0ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
€0,00
x

Το καλάθι μου

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00Τηλ. Επικοινωνίας: 2231 053 038

0
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2231 053 038
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 19 ευρώ

Κέικ μπανάνας με ζάχαρη καρύδας

Κέικ μπανάνας με ζάχαρη καρύδας

60 λεπτά

Χρόνος Εκτέλεσης

4-6

Μερίδα/ες

3

Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά

300 γρ. αλεύρι ολικής από δίκοκκο σιτάρι (ζην)
3 κ.γ. μπέικιν
180 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 πρέζα αλάτι
150 ml γάλα αμυγδάλου
2 αυγά
150 ml ηλιέλαιο
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 βανίλιες
1 μπανάνα πολύ μεγάλη ώριμη λιωμένη με το πιρούνι
100 γρ. σταφίδες ανάμεικτες ξανθές και μαύρες
λίγο ινδοκάρυδο για γαρνιτούρα

  • Εκτέλεση Συνταγής

Ανακατεύω σε μπολ τα στερεά υλικά, δηλ τα 4 πρώτα.
Χτυπάω στο μίξερ τα υπόλοιπα 3 δηλ. το γάλα,τα αυγά και το λάδι.Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτω σταδιακά τα στερεά υλικά,τις βανίλιες και το γιαούρτι.

Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα προσθέτω τη μπανάνα και τις σταφίδες κι ανακατεύω με κουτάλα.Ρίχνω το μείγμα σε βουτυροαλευρωμένη μακρόστενη φόρμα και ψήνω σε θερμό αέρα,στους 180 ° για 40 λεπτά.Στα 30 ' χαμηλώνω τη θερμοκρασία στους 160 ° για να μην αρπάξει.Το τεστ της οδοντογλυφίδας απαραίτητο.
Όταν κρυώσει λίγο ξεφορμάρω και γαρνίρω με το ινδοκάρυδο.Είναι αφράτο και μοσχομυρωδάτο !!!