65 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
3-4
Μερίδα/ες
2
Βαθμός Δυσκολίας
100 γρ αμύγδαλα
50 γρ φουντούκια
100 γρ αλεύρι αμυγδάλου
50 γρ ψίχα καρυδας
50 γρ σπόρια
50 γρ σουσάμι
2 κουταλιές λιναροσπορο
50 σπόρους κολοκύθας
2 κουταλιές λαδι καρύδας
100 γρ νερό
1/5 κτγ βανίλια
1/5 κτγ κανέλλα
2 κτγ κάρδαμο
Προθερμαίνουμε τον φουρνο στους 150 βαθμούς. Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα φουντούκια με ένα μαχαίρι. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα από πάνω. Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου μια ώρα. Τρώμε με γάλα, γιαούρτι και όπως αλλιώς θέλουμε.