Για παραγγελίες άνω των 19€δωρεάν μεταφορικά έως 5kg

0ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
€0,00
x

Το καλάθι μου

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00Τηλ. Επικοινωνίας: 2231 053 038

0
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2231 053 038
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτ.-Παρ.: 8:00-21:00 & Σάβ.: 8:00-14:00
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 19 ευρώ
Πόσο σημαντική είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού;

Πόσο σημαντική είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού;

Δυστυχώς στη σημερινή κοινωνία οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αφυδατωμένοι.

Το 65-75% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από υγρά και κάθε κύτταρο του οργανισμού μας, για να καταφέρει να λειτουργήσει σε φυσιολογικά επίπεδα, χρειάζεται νερό. 

Έρευνες επιβεβαιώνουν ότι δυστυχώς στην σημερινή κοινωνία οι περισσότεροι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους είναι αφυδατωμένοι! 

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι παραμένουν αφυδατωμένοι παρόλο που πίνουν αρκετό νερό ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

 

Το σώμα μας δεν έχει την ικανότητα να αποθηκεύει το νερό που προσλαμβάνει καθημερινά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να αναπληρώνονται οι απώλειες υγρών καθ'ολη τη διάρκεια της μέρας.

Τα συμπτώμματα ενός αφυδατωμένου οργανισμού καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καθώς μπορεί να επηρεαστούμε από έναν απλό πονοκέφαλο και κούραση μέχρι και σοβαρές εκφυλιστικές παθήσεις.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας ότι η καλή ενυδάτωση του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τη σωματική όσο και για την πνευματική μας υγεία.

Πολλοί άνθρωποι δηλώνουν ότι τους είναι πολύ δύσκολο να καταναλώσουν πολύ νερό και για αυτό το λόγο ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους ενυδάτωσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια πως το νερό ενυδατώνει περισσότερο από κάθε άλλο άλλο ρόφημα. 

Ο κύριος λόγος που κάποιος αφυδατώνεται είναι το γεγονός ότι η ποσότητα υγρών που καταναλώνει δεν είναι επαρκής. Υπάρχουν βέβαια όμως και άλλοι λόγοι για τους οποίους το σώμα μας μπορεί να παραμένει αφυδατωμένο. Για αυτό το λόγο παράλληλα με την επαρκή κατανάλωση νερού χρειάζεται να κάνουμε μερικά πράγματα ακόμη όπως:

 Ειδικότερα ο συνδυασμός της θερμότητας του καλοκαιριού με διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες όπως το κολύμπι στην θάλασσα, το περπάτημα και τα εξωτερικά σπορ μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για τον καθένα μας λόγω της αυξημένης απώλειας υγρών.

Να θυμάστε: το αίσθημα της δίψας δεν πρέπει να αποτελεί υπενθύμιση ότι ήρθε η ώρα να πιείτε νερό. Αν διψάσετε, αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός είναι ήδη αφυδατωμένος!