Χυλοπιτάκι μοναδικής γεύσης από άμυλο καλαμποκιού,ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, αλεύρι σόγιας, άμυλο πατάτας και άμυλο ταπιόκας.Παράγεται στην Ελλάδα με μεγάλη φροντίδα, από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.Είναι ελεύθερο γλουτένης, συντηρητικών και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.
«Νιάμα» ονομαζόταν στην αρχαία Ελλάδα η διαδικασία «ανανέωσης» ενός χωραφιού, ώστε αυτό να καλλιεργηθεί και να αποδώσει σοδειά. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της ποιότητας της γης.Στόχος της είναι να φέρει αυτή την ανανέωση στη διατροφή σας με τα προϊόντα ΝΙΑΜΑ Gluten Free.